0620-241422 VOOR DIRECT CONTACT

REFURBISHED OF GEREVISEERD

Regelmatig komen er producten na gebruik retour of worden ingeruild. Deze producten worden volledig geserviced, gecontroleerd en weer zo goed als nieuw aangeboden voor een tweede leven tegen een aantrekkelijke prijs en gewoon met garantie en op voorraad!

Hiermee doen we samen iets goed goeds voor het klimaat en het milieu

Mini Pallet...

Veel goederen worden verzonden op een pallet van A naar B en of deze nu vol is of niet de pallet wordt vervoerd. Vrachtwagens zijn hierop gemaakt en de warehousing is erop afgestemd. Dit werkt kostenverhogend voor u als verzender / importeur en als koeriersbedrijf of transporteur in stukgoederen wordt je gedwongen een laadklep te nemen en een pompwagen. Dit kost laadcapapciteit en ruimte.

Veel stukgoederen worden gestapeld vervoerd en vaak ligt alles door elkaar of de goederen zijn te zwaar om met de hand te tillen/dragen en de ARBO-wetgeving verbiedt dat. Als we nu out of the box denken en handelen kunnen stukgoederen veiliger, sneller en gemakkelijker vervoerd worden met een mini-pallet + elektrische steekwagen en een aluminium ramp.

Producten zoals: papier-printers-automaten-witgoed-drums-accu's-boodschappen-kratten met onderdelen-kleine machines-elektromotoren-banden-bouwproducten-zakgoederen-etc. zijn geschikt voor het verplaatsen op een Mini-Pallet. Efficiënter en goedkoper transporteren.

KAM mini-pallet...

KAM staat voor kwaliteit-arbo-milieu en de mini-pallet past binnen alle drie!

Voorkom ook schades en rugletsel op de werkplek en start ook met kunststof mini pallets.

NIEUW.... aluminium ramps

Laden en lossen is in de praktijk nog vaak ff de schouders eronder of een paar handjes erbij. Even een wasmachine eruit tillen of een trilplaat / stamper in de bestelwagen. Dagelijks kratten en dozen uit de bestelwagen tillen of inladen. Met een pompwagen in de binnenstad of op stations is haast geen doen en een laadklep weegt al snel wat kilo's die weer worden afgesnoept van het toch al krappe laadvermogen van de bestelwagen. Een DIMA RAMP is de oplossing in de kleintransport. Super sterk, laag eigen gewicht, eenvoudig en snel in het gebruik en montage. Past in elke bestelwagen!



voorkomen is beter dan genezen.....

rugklachten of tilklachten

Rugklachten of tilklachten zonder preventie een pijnlijke zaak....

Werknemers in de logistiek, bouw en techniek tillen of dragen dagelijks zware goederen of voorwerpen. Zij hebben hiermee een grote kans op blijvende rugklachten. Het is van belang om deze fysieke belasting daar waar mogelijk te beperken door risico evaluatie, verantwoordelijk manier van werken en preventieve maatregelen. Als werkgever voorkom je zo gezondheidsrisico's en klachten zoals pijn in de rug, schouders, nek, knieën en heupen.

Naast tillen is er nog het duwen of trekken van (rollende)voorwerpen, dit vraagt vaak veel energie en resulteert op termijn in fysieke overbelasting en is de kans op verzuim erg groot. Deze fysieke belasting mag wettelijk geen gevaar opleveren voor de veiligheid en de gezondheid van de werknemer (Arbobesluit)

Risico inventarisatie en evaluatie samen met preventie is dus geen luxe maar pure noodzaak. Maar ook creatief out of the box denken. De transportsector en de logistieke dienstverlening gaat veranderen. Electrisch vervoer - logistieke Hubs - last mile delivery - minder verkeersbewegingen van vrachtverkeer - etc. Goederen en pakketten worden vaker in kleinere bestelwagens afgeleverd maar de loopafstanden nemen veelal ook toe en de venstertijden vragen om efficiëntere technieken en planning. De werkdruk neemt hierdoor echter ook toe en dan ook nog het personeelstekort.

Investeer in materieel en gezondheid   

Bestelwagen + laad en los ramp + elektrische steekwagen + SHE pallet = efficiënt en gezond werken!


LEASE EEN TOEGEVOEGDE WAARDE

Lease is een bewezen en vertrouwde financieringsoplossing die niet meer weg te denken is. Banken staan niet meer te springen om kredieten te verstrekken en al helemaal niet voor bedragen onder de 10K. Maar als ondernemer wil je vooruit en sta je bij elke investering voor het dilemma ga ik kopen, huren of leasen? Met de modernste apparatuur van JokaDeM kun je de concurrentie wel mooi een stap voor blijven door direct een flexibele en betaalbare manier van leasen aan te vragen.

JokaDeM is zakelijk partner van GRENKE en verzorgt voor u eenvoudig en snel een leaseaanvraag in 3 stappen.

  • U kiest een product naar keuze
  • JokaDeM regelt de aanvraag voor u
  • Binnen 48 uur schriftelijk antwoordt
  1.   

Nieuw....JokaDeM Donkey Kargo

Naast de robuuste E-Kart voor de bouw en industrie is nu ook de DONKEY KARGO te leveren via JokaDeM. De Donkey Kargo beschikt over een uitgekiende techniek om trappen op en af te klimmen en is te leveren in 2 modellen; de 160 kg variant en de 130 kg variant.

Met de verschillende accessoires en de ergonomische vormgeving behoort tillen en rugklachten tot het verleden en wordt werken weer plezierig!


  1. De stofarme innovatie voor de tegelzetter.

  2. Een compacte en handzame oplossing voor elke tegelzetter. Uniek product dat zich al geruimte tijd heeft bewezen in de praktijk. Uitgeroepen tot het product van 2020.


Xetto  

verhuist - heft - laadt en lost - anders, dus!

Binnenkort leverbaar via JokaDeM. Een gezonde investering die zich snel zal terugverdienen. De eerste 5 exemplaren worden in een actie tegen een scherpe prijs verkocht!