0620-241422 VOOR DIRECT CONTACT

JokateC Milieuservice

Import, verkoop, installatie, onderhoud en advies.

Welk model / type vetafscheider?
Er zijn verschillende modellen bovengrondse vetafscheiders beschikbaar voor in uw keuken. Installatie onder de spoeltafel of ernaast. Maar ook voor in een kelder of een andere ruimte die beschikbaar is. Meestal is het maatwerk afgestemd op uw wensen en budget.

Belangrijke argumenten om een keuze te maken zijn:

  • hoeveel L/sec
  • wat wordt/is de keukenopstelling
  • hoeveel ruimte is er beschikbaar
  • eisen en wetgeving
  • staal of kunststof
  • wel of geen onderhoud uitbesteden
  • toekomstperspectief
  • nieuw of gebruikt
  • budgetten
  • planningDownload hier uw aanvraagformulier vetafscheider.xlsx en stuur deze voorzien van een paar foto's of een tekening op voor een vrijblijvende offerte.

aanvraagformulier vetafscheider.xlsx

Offerte aanvragen

Maak uw keuze

Deze zaken zijn voor u geen dagelijkse kost en daarom is JokateC Milieuservice uw graag van dienst om u te ontzorgen en te begeleiden van concept tot oplevering..

Samen op locatie de mogelijkheden bespreken?

Stuur uw adresgegevens naar:
Email: info@jokatec.nl of
Whatsapp: 0620241422

Wederverkopers / installatiebedrijven
Heeft u een (besteks)aanvraag of een offerte nodig voor uw relatie? Stuur dan een email met uw bedrijfsgegevens naar ons en binnen 48 uur heeft u een scherpe offerte.

Herhalingsaankopen?
Maak een account en geniet staffelkortingen

Kopen, huren of leasen?

Een bovengrondse vetafscheider is een noodzakelijke investering.

De vraag die we vaak krijgen is; Wat kost dat? Dit is altijd situatie afhankelijk omdat simpelweg geen keuken hetzelfde is. De prijzen voor de vetafscheiders zijn vast maar het installeren is maatwerk. Daarom is de totale investering maatwerk en locatieafhankelijk..

JokateC Milieuservice is importeur / distributeur van de vetafscheiders of vetvangers van Thermaco en Goodflo. Daarnaast nog verschillende andere modellen en merken vanuit de EU. Door directe import vanuit de fabriek kunnen de prijzen scherp blijven.

Kopen

Dit is de voordeligste optie, maar budgetair niet altijd mogelijk of het verstandigste.

Nieuwe vetafscheiders kunt u direct online bestellen en soms zijn er ook gebruikte modellen voorradig.


Huren

Huren kan per event / project / per locatie.

Voor een tijdelijke locatie of starters is huren een interessante oplossing en prijsgunstig. informeer naar de beschikbare modellen en de mogelijkheden.


Leasen

Leasen is een aantrekkelijke manier om zonder uw werkkapitaal aan te spreken toch te kunnen beschikken over een vetafscheider of vetvanger. Dit is al mogelijk voor een paar euro per dag inclusief het onderhoud. een belangrijke voorwaarde is dat uw bedrijf minimaal 3 jaar bestaat en als zodaning staat ingeschreven bij de KvK.

Occasions

Soms beschikken we over gebruikte bovengrondse vetafscheiders.Onderhoud en service

Zoals elk product heeft een vetafscheider zijn reguliere onderhoud volgens fabrieksvoorschrift nodig en conform de NEN 1825 - 2.

Voor de bovengrondse BigDipper, Goodflo en andere modellen die JokateC Milieuservice importeert en verkoopt is dat niet anders.

Onderhoud en service is belangrijk om de continuiteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen. Niet of niet tijdig uitvoeren van het onderhoud resulteert altijd in het niet of slecht functioneren van uw vetafscheider.

JokateC Milieuservice onderhoud en serviced nagenoeg alle bovengrondse vetafscheiders. Dit kan op afroep en onder contract.


Zelf onderhouden

Ervaring leert dat door gebrek aan tijd en aan personeel het onderhoud onvoldoende en niet volgens de regels of fabrieksvoorschrift wordt uitgevoerd. Ruimte en het juiste equipment is ook een veel voorkomend probleem. Het afvalwater moet immers ook worden afgevoerd of opgeslagen.


Uitbesteden?

Dan is er de keuze tussen een contract of op afroep. Op afroep belt u ons als de vetafschedier vol is, dit vraagt nog wel dicipline en kennis.

Onder contract wordt uw vetafscheider door ons op vaste tijden en routematig door ons onderhouden. U krijgt altijd een servicebon voor de uitgevoerde werkzaamheden. Dit is altijd maatwerk. maak gerust een afspraak en laat u voorrekenen wat het kost.

SERVICE VAN MAANDAG TOT ZATERDAG 24/6