JokateC Riolering

Riooltechniek en dienstverlening

Rioolservice
Ontstoppen van afvoeren, rioleringen, keukens, badkamers en WC of andere storingen aan de riolering worden snel en vakkundig opgelost. met het juiste materieel.

Neem contact op:
Ontstoppingswerkzaamheden worden uitgevoerd tegen vaste bedragen en een minimaal tarief tot het 1e uur. Particulieren kunnen gebruik maken van de doorlopende TIPGELD actie.

Minder dringende rioolstoringen:
Email: info@jokatec.nl

Direct hulp nodig?
Bel: 0620241422

B2B

Vastgoedbeheerders, adviesbureaus en installatiebedrijven maken in ruime mate gebruik van de expertise en diensten van JokateC.

Het werkgebied waarin JokateC actief is met rioolservice, rioolstoringen of andere rioolproblemen is in een straal van 30 Km om Rhenen - Veenendaal heen. Daarbuiten is natuurlijk ook mogelijk na overleg.

Werkzaamheden die uitgevoerd worden zijn o.a.:

  • rioolservice / rijden van storingen
  • traceren en lokaliseren van rioleringen
  • camera-inspecties
  • mechanisch reinigen en met waterdruk
  • urinesteen frezen
  • rioolrenovaties / aanleg nieuw
  • reinigen van drainage / putten en kolken
  • infiltratieriolering
  • advies / rioolbeheer

jokatec infiltratieriool

Uw rioolwerkzaamheden zijn bij JokateC in goede handen, Werkzaamheden worden vakkundig en met het juiste equipment uitgevoerd inclusief alle bijkomende werkzaamheden. Ook uw rioolwerk uitbesteden of een offerteaanvraag?

Stuur een email en u ontvangt binnen 48 uur een vrijblijvende offerte.

Aanleg nieuw en rioolrenovatie

Bij verbouw of nieuwbouw is een riool noodzakelijk. Werkzaamheden zijn bij woningen vooral gefocust op buitenriolering en riolering in de kruipruimtes. Voor bedrijven, winkels en instellingen wordt de complete riolering geinstalleerd, inclusief bijkomende graaf en boorwerkzaamheden.

Rioolrenovatie Zetten.
Aanleg nieuw HWA gekoppeld aan drainage / infiltratiesysteem van kratten in de grond.

Rioolbeheer

Het prefentief onderhoud kunt u uitbesteden aan JokateC. De basis is het opstellen van een rioolbeheerplan en een inventarisatie van de aanwezige rioelring. De volgende stap is het terugbrengen van de riolering naar een NUL-situatie. Eventuele herstelwerkzaamheden die voortvloeien vanuit de toestandaspecten van uw riool worden na overleg uitgevoerd.

Vanuit deze NUL-situatie wordt dan het prefentief onderhoudsplan opgesteld en is uw rioolbeheer gewaarborgd voor de duur van de overeenkomst.

Meer weten?
Neem contact op via e-mail of whatsapp


Informatie aanvragen of storing melden

Dienstverlening

Dienstverlening omvat eigenlijk werkzaamheden welke aanverwant zijn aan de riooltechniek. Werkzaamheden zoals grondwerken, straatwerken, boor en hakwerkzaamheden en demontage / slopen hebben direct of indirect te maken met de riolering buiten en/of binnen. Maar ook het aanleggen van kunstgras, sierstraatwerk, tuinaaleg, plaatsen van schuttingen, pergola's, natuursteen en straatmeubilair zoals borden en markeringen (voor scholen en bedrijfsterreinen)

Dienstverlening in de B2B (regie/onderaanneming/uurbasis) is ook een belangrijk onderdeel. In de afgelopen jaren zijn veel diverse projecten (5K-15K) tot tevredenheid afgerond. Alle werkzaamheden zijn met eigen materieel uitgevoerd.  

Voor particulieren verzorgt JokateC een breed pallet aan dienstverlening zoasl o.a. tuinaanleg, straatwerken, halfverharding, natuursteen, beregining, vijvers, vlonders, schuttingen, bergingen, buitenkeukens,......kortom eigenlijk teveel om hier te omschrijven. Het is makkelijker om aan te geven wat uw wensen zijn en dan hoort u of dit mogelijk is en wat de kosten zouden zijn om uw wensen te realiseren.

Interesse? Bel dan 0620-241422

JOKATEC

JokaDeM

JokateC Milieuservice

Urban E-Cargo

ADRESGEGEVENS

POSTADRES:
CUNERAWEG 96B, 3911 RN RHENEN

WERKPLAATS/MAGAZIJN:
STORKSTRAAT 1B, 3905 KX VEENENDAAL

NEEM CONTACT OP

TEL: 0620-241422
WHATSAPP: 0620241422

KVK: 30215654
BTW: NL001914014B80 VHIB 520470

JokaDeM

Marinus Franken
info@jokadem.nl
0620241422
Storkstraat 1B 3905 KX Veenendaal