0620-241422 VOOR DIRECT CONTACT

goed voor een tweede leven....


Veel goederen en producten zijn van dusdanige kwaliteit dat die gemakkelijk een tweede leven waard zijn.  

JokaDeM biedt ook producten aan die worden ingeruild of worden vervangen voor iets groters of iets anders. Maar ook demo modellen of oude voorraad worden te koop aangeboden. De term Refurbished komen we dan ook vaker tegen omdat door bewustwording en nieuws we allemaal begrijpen dat het ook anders kan dan gebruikelijk. Refurbished betekent letterlijk gereviseerd en dat is iets ander dan een "tweedehandsje"

BigDipper bovengrondse vetafscheiders of een elektrische steekwagen worden na inname volledig gestript en nagezien. Zonodig wordt er geupdated waar het kan en versleten of missende onderdelen worden vervangen en worden de producten weer zo goed als nieuw. Dit is wat we doen met producten die het waard zijn een tweede leven te bieden. Producten die voor het ene bedrijf economisch zijn afgeschreven zijn vaak technisch nog prima geschikt voor een ander. Producten kunnen hierdoor onder garantie worden verkocht.

Klimaat en milieu staan werelwijd hoog op de agenda en samen kunnen we hier aan meewerken en iets aan bijdragen en zodoende een verschil maken, maar ook laten zien waar we voor staan. De ecologische voetafdruk kan door aankoop van refurbished producten worden verkleind.


Ecologische voetafdruk voor jou belangrijk?  

Kijk dan in de Webshop bij de catogorie Refurbished of er producten bijzitten die voor jou een tweedeleven verdienen.