JokateC verzorgt ook de (horeca)installatie.

Bij een verbouwing , renovatie of een aanpassing van uw huis, bedrijf of pand zijn er altijd vragen en wensen die u graag gerealisseerd ziet. Maar ook krijgt u te maken met wetgeving en bouwbesluit. Of het nu gaat om de aanleg van een buitenkraan of een een complete verbouwing, JokateC en partners denken graag met u mee. Installatie van leidingwerk wordt uitgevoerd met de producten van Viega en de pvc van Wavin. Ander benodigd installatiemateriaal wordt geleverd door de Technische Unie, kortom altijd topkwaliteit en A-merken.

Projecten of opdrachten klein of groot, kunnen vanaf idee tot realisatie worden uitgevoerd. Of dat nu gefaseerd of aaneengesloten moet worden gedaan, JokateC denkt graag met u mee. Samenwerken met derden of wilt u participeren in de werkzaamheden? JokateC is dat gewend en staat er voor open.  

Complexe beturings en of regeltechniek, alarmsystemen, blusleidingen, etc. worden niet uitgevoerd. Hiervoor heeft JokateC wel het benodigde netwerk zodat u toch krijgt wat er nodig is zonder er zelf energie in te hoeven stoppen.

Waterleiding

Waterleiding wordt uitgevoerd met Viega meerlagenbuis, flexibel en hoge bedrijfszekerheid. Maar ook koper is nog niet weg te denken. Fitten of solderen (brandgevaar) niet nodig.

Gasleiding

Gasleiding wordt uitgevoerd met Viega meerlagenbuis of in koper. De profipress en smartpress koppelingen garanderen een minimaal aan drukverlies en een veilige installatie

Elektra

Elektra wordt uitgevoerd met de juiste YMvk kabel. 230V of 400V. Afgestemd op de behoefte per groep en in de juiste MM2.
NEN 1010 of 3140 keuring is mogelijk.

Riolering

Riolering wordt uitgevoerd in duurzaam pvc met de geschikte hulpstukken en onder het juiste afschot. Het is een onmisbaar onderdeel van de installatie.

JOKATEC

JokaDeM

JokateC Milieuservice

Urban E-Cargo

ADRESGEGEVENS

POSTADRES:
CUNERAWEG 96B, 3911 RN RHENEN

WERKPLAATS/MAGAZIJN:
STORKSTRAAT 1B, 3905 KX VEENENDAAL

NEEM CONTACT OP

TEL: 0620-241422
WHATSAPP: 0620241422

KVK: 30215654
BTW: NL001914014B80 VHIB 520470

JokaDeM

Marinus Franken
info@jokadem.nl
0620241422
Storkstraat 1B 3905 KX Veenendaal